There was an error in this gadget

Tuesday, April 27, 2010

manisnya senyuman... emh emh emmmmh!

How can you write and edit your blog layout at the same time?

Can… Open la Word and start rambling mentara tunggu edited page tu loading.

Haha.  Tu la tu.  Kronik namanya.

Happy about my new web template.  SUKKKKAAAAAA...!!! 


Taken off the web.  Thanks [here]
Baik.  Menggunakan orang lidi adalah satu penipuan...
...kerana Nadia adalah sungguh tidak lidi orangnya.
Ini hanyalah untuk menjamu mataku sendiri.
[nanes]


Bagi seorang pengguna BlackBerry yang tegar, ia adalah susah untuk menghentikan diri sendiri dari ngiuran red bleepings on the phone.  That means there's something for you to uncover.  It got so bad that Encik Black had actually wanted to baling my phone.  Twice.  [Looking at feet]  Aik.  Remorse ke?  Ye kut...  Sorry Encik Black.  He he.  Tegar sangat pun kut aku ni...  Tu yang belikan jugak BlackBerry RM5 untuk Cik Adik.  Dia pun tegar jugak... dalam menyampaikan kehendak Bapaknya tu.  Sebab dia jadi tukang baling tepon.  Hah.

Anyway, saw a Note with my name tagged on it.  A friend wrote something special and published this blog onto it.  Ngeeee....  It's publish-able worthy - YEAYYYYYYY!!!! 

Make my face go Wwwwweeeeeeeeeeee and NgEEEEEEEEeeeeeeeee!!!  Thank you *babe pompuan!

*Note: The 'babe' was so misleading as I baru sangat teringat memang ada satu cerita khinzir suatu ketika dahulu dan nama khinzir tersebut adalah BABE.  Bukan aku maksudkan babe yang itu ya.  Itu adalah salah sesangat.


Taken off the web.  Thanks [here]
Khinzir betul sebab letak gambar khinzir ye? 
Betul la tu.  Gambar pun gambar khinzir. 




Taken off the web.  Thanks [here]
Okay okay takpe.  Persetankan khinzir tu.
Nah.  Tengok kooshin dalam kopi tu.  Bess je kan?
Tapikaaan...  rasanya ada senyuman yang laaaaagi bess....



Taken off the web. Thanks [here]
Amacam?  Best tak?  Best tak?  Best tak???
[Background musik enters: 'Oh manisnya... Manisnya senyumanmu...' ]


So, so far perkara membina apakah yang telah dilakukan oleh diri kamu?
Erm...  menjawab dua tiga perkara email opis dan mencuci gelas.
 
Adakah kamu berasa bagus dengan prestasi itu?
Owh of kos!  Ini adalah sebab bila boss balik opis nanti aku adalah menjadi tekincit sebab dok ngadap menatang lain dari tadi. 
 
Apakah perut kamu ini sedang berbunyik dan namakan bunyik yang paling hampir dengannya?
Ya.  Sungguh.  You are so clever.  Bunyiknya adalah seperti...  Err...  Seperti...  Uh.  Owh.  Sudah ku ingati kembali.  Sila rujuk frasa di bawah:
 
Eat like a cow.  Milk like a cow.  Big as a cow.  Hah amek kao.
 
= Maka bunyik pun like a cow la.....
 
 Lalalalala.... MMMMOOOOOOOOO....
 
 
Taken off the web.  Thanks [here]
I laps MMMoOOOOOooooOOOOooo!

Ya.  Aku adalah lapar.  Tapi tahap kemalasan adalah melampau.  Saya malas nak turun pegi kantin.  Mungkin juga malas adalah menggemukkan aku.  Hmmm.  Maka, tibalah masa untuk Nadia turun ke kantin buat julung-julung kalinya... 

Sila tebar red kapet tu jap lagi ya.  Aku nak kena mengetatkan lagi baju ni.  I quote Encik Black yang dia sebut pada waktu-waktu terpilih: "Macam Sungai Sendat".  Nak buat cemana?  Bulih.  Ada option.  Sila bawak saya shopping.  He he.

Untuk gambar jenis-jenis senyuman, sila scroll up and refer kepada illustrasi-illustrasi di atas.  Tengs!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails