There was an error in this gadget

Saturday, May 15, 2010

This would be my first entry di luar kawasan on a PC on a weekend!

Watikah hari ini adalah...

The kids and the big guy are sleeping.  Warm humid day lah kat Shah Alam hari ni.  Tak pasal kena korek bilik Bapak haru mintak boxers and t-shirt for me to wear.  Meng-HEH HEH orang tua tu.  Tak kisahlah.  Janji aku sejuk.  Ye.  Anak tak guna.  Haha.

After the kids bangun, kena mandikan diorang siap bawak pi jalan sambil-sambil beli hadiah birthday for Kakak C semalam.  Harus juga dicelebritykan di somewhere somewhere pada jam 8 malam ni.  Haha. Saja je tanak bagitau kat mana sebab kang ada pulak paparazzi folo roundabout.  Haha.

Sedang-sedang berasa sikit bahagia sebab dapat access FB, dapat main Social City and Farmville ni.  I'm farming right now pun. 

Okay okay lah.  This would be my first entry di luar kawasan on a PC on a weekend!

And have a nice weekend to you!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails