There was an error in this gadget

Monday, August 2, 2010

Pada suatu hari, Mak bangun pagi.

Watikah hari ini adalah...

Pada suatu hari, Mak bangun pagi. 

Mak nak mandi. 

Mak nak kena pergi kerja pagi tu. 

Mak pun masuk bilik air. 

Kelihatannya semua seperti biasa. 

Water heater masih berada di tempat yang sama. 

Shower di tempat yang sepatutnya. 

Kedudukan tiada beza.



Sedang-sedang Mak sedang nak merasa air suam atau tidak itu,
mata terpandang kepada sesuatu.

Uiks. 

Apakah??

-

-

-

-

-

................Betuah punya anak-anak...............
...............................................................................
...............................................................................

-

-

-

-

-

Adakah korang nampak apa yang aku nampak?
Sila tengok betul-betul.


Ada pulak menatang hijau ni kat atas.

Camne boleh sampai kat atas tu?

Cuba korang citer dan eksplen kat aku sikit??


4 comments:

koklie's said...

wakakaka...lawak tul anak2 ko ni nadia heheheh die men baling2 kot tup2 terlekat molek kt situ hehehe

Nadia Is Cute said...

molek le sangat. musykil gak kalo ada kelebihan seperti spiderman. senang gak nak soh tolong tukarkan mentol lampu tu nanti. isk.

Emm said...

noks, ko ni apa citer bawak bb sampai masuk mandi?!

Nadia Is Cute said...

oooh... takde takdenya sampai mandi aku membawak tepon tu! i saw it, i terus grabbed my phone dengan keadaan biasa-biasa je so i tidak menghuru-harakan sesiapa, and took the photos!

kalo the on the pot moments with BB, itu biasa. i am pro! LOL

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails