There was an error in this gadget

Friday, October 29, 2010

Makan-makan @ The Garden

Watikah hari ini adalah...

I haven't done much of anything this morning.  But I have too.  Jap jap lagi ni. 

Concentrated on pictures instead.  Raya dah pun habis nak masuk raya haji pun.  Gambar raya pun takde lagi.  Tak berdownload.  Tak berwatermark.  Yang paling tragis tu, nak download pun tak nyempat.  Itu adalah kejadian yang paling memilukan sekali.  Ceh.  Haha.

Okeilah.  I'm gonna be putting in photos of my birthday lunch yang tidak diplan itu. 

Gebu tak rerumpai ni?  Macam kat The Garden je kan?
 
Kalo aku tak silap, memang pun nama kedai dia
The Garden
 
This was on the menu and I went so gegegegegek...!!! with.
Percayalah.  Huru hara beb.
Laki gua pandang je.  Nak geleng kepala pun tak larat.
Haha.

Their area's focal point.  Nice ain't it?

Tak ingat pulak air apa ni.  It's tea.  Rose tea ka??
See the roses they have on top of the pot?
Best kan?
 
This was my drink.  Something-something lavendar.
Best giler okei.  This, you should try.


Encik Black ordered Mee Goreng Mamak.
Sila jangan tanya aku kenapa.



This, was what I ordered.  Amacam.  Seksi gila tak?
Yes.  Seksi giler.  Perut aku telah menjadi seksi
kerana dia.

Dengan segala perit jerih sebenarnya aku mencuba nak mengapdekan blog aku ni hari ni.  Tetapi agak malang sedikit sebab line dia macam haram.  Bila nak letak gambar je, I have to paste, save, log off and on balik, go to draft and pick up where I left.  Hish

Nasib baik SIAP JUGAK!!!

Bluek.  - Tak sukalah line haram cengginik! =P


 





2 comments:

Albert said...

The portion is so small? Hmmm

Nadia Is Cute said...

Yeah la. You're right. I still had small stomach then, from a month of fasting.

Small portion. Wish I could remember the pricing. But I oso didn't pay for it. So...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails