There was an error in this gadget

Thursday, October 28, 2010

Now it's 4.23pm

Watikah hari ini adalah...

Blog tadi tu telah siap 5 jam sebelum.  Entah kenapa aku tak tertampal-tampal kat blog aku tuh. 

Okei. 

Benar, aku tipu. 

Sebab aku tau kenapa aku tak tampal-tampal menatang tu dari tadi. 
---> Aku tak jumpa gambar nak insert.  Maka aku terpaksa mengharungi beberapa perkara untuk dapatkan visual yang aku mau untuk posting tadi.

[Oh.  Adakah aku ni particular?  Ye kut.  Aku rasa.  Aku.  Yang berdiri pada jalan yang benar.  Haha.]

So sekarang ni quite a lot of things sorted out.  Alignment banyak yang lari dan sedang diserviskan semula.  That is what improvement is all about la kan.  Capek minda?  Tidak.  Satisfied?  I strive for it.  To achieve satisfaction, you just have to do it sincerely, and ready to be hurt, just simply because you believe in it. 

Now it's 4.23pm. 

If ever I want to try and pickup the children from school, that means I have to start clearing up by 5.00pm.  But I seriously don't think that half an hour is enough for me to settle whatever else there is.  I still yearn for another cup of kofi sekarang ni...  Aiyak.

Saya tetiba je terasa amat rindukan anak-anak saya dengan amat dasat sekali. 

One recent afternoon when we went off to celebrate a bit of YEAY with the kids.
Sekejap je diorang dah besar.  Macam magic je.  Haha.

Saya juga rindukan White Child, Bulan, Naida, Cahaya, Nite dan beberapa orang lain.  Aiya.  Now I'm missing my husband pulak. 

I need a hug.  I need to hug him.  I need a hug from him.

Maybe it has been a tough day after all. 

...And it all seemed to be so easy. 

Such irony.


No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails