There was an error in this gadget

Tuesday, November 30, 2010

birthday abang long in october hari tu

Watikah hari ini adalah...

In October hari tu, Abang Long turned 7.  Teruk ke Mak kau sebab sekarang baru mau aplod gegambar ni di alam maya?  Tidak kan.  Bikos yu lav me rait?  Haha.

We had apa tu...  Barbecue party.  Pinjam tapak orang lain.  Haha.  Ye lah.  Jemputan yang tidak disangka-sangka dari small scale jadi terus ada sesi karaoke brought to you live tu.  Pening tak?  Haha.  Tapi orang-orang yang join tu tak pening pulak.  Sakan tak sadar diri.  Haha.  Sendiri tau la haa...


Mungkin salah aku yang gambar tengah tu bukan Abang Long.
Tapi apa kira. Itu juga adik dia, bukan?  Gambar orang masak mekanan.
Dan gambar orang makan banyak itu mekanan.
Siapa makan banyak, dia terasa gemuk.
Haha.  Tapi kenapa aku tak terasa...  Haha.


Itu gambar kalu budak-budak main gegem.
Itu gambar kalu bakal biras baru.
Itu gambar kalu jangan sebab aku pun tatau kenapa anak aku
tu tertonggeng dan sebab mengapa aku ambik gambar
dia ketika dia menonggeng.


Ini muka-muka bukti sah ianya sebuah majlis yang menghabiskan
boreh.  Ye lah.  Sebab mereka-mereka ni kaki parti.
Tak caya?  Tengok.  Kat tengah majlis orang pun nak kena
repair rambut.  Ada paparazzi pulak tu!  Hua hua hua...


Ini adalah gambar insan-insan tidak berdosa.
[Haha.  Oh.  Apa title aku pilih ni??]


Jam nak kena potong kek ni, memang la bebudak jadi tak
sadar diri.  Apa pedulik orang lain janji kek tu dah kat depan
mata sambil dah cop bahagian mana diorang nak.
**nah. makan lilin**


Then kazen Abang Long pun tiup sekali.
Dekat-dekat besday dia tu.


Then came out la the party packs.  Terus jadi huru-hara to
the max.  Dan dengan itu aku terus bersyukur sebab venue
party itu bukan dekat rumah aku.  Hahaha.


Tengkiu tuan-tuan, puan-puan penaja.

Haha.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails