There was an error in this gadget

Sunday, December 5, 2010

apa bowl? ...bowling?

Watikah hari ini adalah...

We went to Sunway Pyramid hari tu.  Sedang-sedang berjalan tu, kitorang ternampak sesuatu.  Dedulu memang ada pernah orang forward-forward email merata, sekali rupanya dah ada depan mata...


Dah perasan ke belum?
Nama kedai dia pun aku tak ingat sebab sebok nak
ambik gambar tapi jadi kelam kabut akibat ada orang
kedai dah bertenggek kat tepi tu.  Aku khuatir
kena rampas camera habis tu kasi pijak tiga kali.
Nanti aku boleh nanges tau...


Dah nampak ke belum?
Apa ra korang ni...  Ni semua mesti kaki dok jamban je sebab tu prasan
beza kerusi ngan mangkuk tandas kan?
Kes baca newspaper, buku romance novels mahu pun tepon
di saat-saat romantis sambil termenung di kamar kecil itu.


Sebab nak kaver line, kekunun la letak Abang Long
situ.  For all you know, diorang pun tak kesah
langsung orang tolong bagi diorang publisiti
murah pun merata tempat.
I just don't know what they serve.

But so okay, I surfed for it a little:

The name of the restaurant is T-Bowl Concept Restaurant.  It's on the same floor as TGI Friday dekat new wing.  But at the webpage is written partially in Chinese so I tak tau la kalo whether the food they serve tu halal atau tak.

Just a little something interesting to share ain't it?

 

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails