There was an error in this gadget

Wednesday, December 1, 2010

birthday abang long yang lagi satu

Watikah hari ini adalah...

Amboi...  Berapa banyak besday party nih?  Dah.  Ko senyap.  Aku cerita. <----- ni namanya lorat bertempat.  Haha.

Okei.  Semalam dah letak gambar birthday tak sadar diri untuk Abang Long tu.  So hari ni, nak pulak letak gambar pada waktu potong kek waktu sebelumnya itu.  Konfius?  Erks.  Aku pun.  Haha. 

Oh tak.  Aku tipu. 

We cut the cake earlier sebab my skipping London aunt was about to go off on home yang mana aku telah sedaya upaya memikirkan cara-cara untuk cemana nak masuk dalam luggage bag dia 5 beranak.  Tak perlulah mencoba.  Ko pikir kalo stuck dalam tu sambil Cik Adik pupu pun terus, "Tak payaaaah laaa..."  Haha.  Tambah itu dengan kompolan muntahan adik-beradik yang lain sebab bau pupu adik diorang tu.  Haha.  *pensan*

Anyway, ni dia compilation gambars I took then.


ABC dia memang terbaek!


Geram betul kitorang ngan Superman tu.  Dah la debab berat macam bapak dia masa kecik dulu.  Jangan awak noti macam bapaknya dulu ek...  Tapi elok gak noti dulu sebab kata orang, bayar upahnya dulu nanti kendian dia elok-elok je orangnya.  Haha. 

Entahlah.  Kita doa yang sebaik-baik mungkin untuk apa-apa kebaikan.  Membesarlah kamu dengan sebaik-baiknya ya debab...!

Amin...

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails