There was an error in this gadget

Saturday, December 4, 2010

curve sikit

Watikah hari ini adalah...

A few weeks ago, we took a chance to menjadi surrogate parents kepada beberapa orang budak-budak yang memerlukan perhatian.  Oh tidak.  Mengada betul Mak Ngah engkorang ye?  Dia telah menjadikan engkorang mangsa blog dia.  Saja bikin sensasi.  Haha.

Anyways, went to the Curve to see a little, do a little...  Just menghabiskan masa sekejap.  Kasi Memi dia happy sebab Memi tu tengah dah sarat pun dengan nombor empat kat dalam perut dia tu. <----- Ini valid ekskius ke ni?  Tolong bagi Mak Ngah chance.  Haha.


They were in front of the fountain kat luar Cafe Marche tu.
The kids bergaduh-gaduh la...  I punya belon nak kaler ni la, kaler tu la,
orang ni ketuk kepala I [dengan belon] la...  Untut kepala aku dibuatnya!



Then PakNgah kena ketuk...  Semorang nak naik keta.
Cik Adik pun ye ye je naik keta tu.  Pada hal bapak budak tu
sesukati je bawak dia guna remote control.
Yang pasti, she thought she was really driving it.
And Abang Long dok bawak keta thinking it was a bumper
car.  Sakit jantung Mak nengoknya!


Okeh.  Itu saja laporan pada masa ini.

Over and out!

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails