There was an error in this gadget

Saturday, January 8, 2011

Good morning edibadi!

Pagi ni Cik Adik wakes up smiling to Pocoyo. It feels great too because I think I had good sleep. Just the same, badan aku sakit sebab sleeping position yang sama setiap malam yang juga tak boleh diubah because of her drip. Tolak tepi seperti memalam lain, aku jadi peti ais dan anak dara pula adalah magnet; maka melekatlah ia sehingga dia good mood. [Pause] Lama gila okeh. Rebeh.

Malam tadi I had some time to myself. So I walked to 7E depan ni. But I couldn't figure out what to take. Even for myself. Sedih tak? Nak jajan. Tak nak jajan. Nak soda. Tak nak soda. Nak shokelet. Tak nak shokelet. Last-last Cik Adik gak yang dapat set henbeg/sikat/earrings. Tepok dahi bapak dia bila aku balik bilik bawak menatang tu.

Eh. Ada Woody Woodpecker la. I used to love it dedulo. Tapi kenapa ya? He's so... Irritating! Haha. Kan best kalo dapat tengok Mr Jaws... Sebab that cartoon is so ancient, I doubt they have it la. But they should. Sama ngan ayam beso Warner Brothers tu. Ayam kampung putih kepala merah tu.

Okaylah. Badan sengal. Literally.

Nadia.Is.Sickofhospital

Sent via BlackBerry from Maxis

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails