There was an error in this gadget

Monday, January 17, 2011

Watikah hari ini adalah...

Aku nak listkan 5 blog entries yang aku baca dalam:

KATEGORI BERJAYA MENAIKKAN KEMARAHAN KAKAK CLEANER KERANA MEMBACA ENTRY TERSEBUT KETIKA BLADDER PENUH...

Macam mana pun, ni bukan carta tau?!  Aku buat numbering ni very-very is the random okehs.  Yu donch klever-kleber say I put in top ten bekos yu don be stupid bekos ther only faiv here.  Mu paham dok?  Dok paham gak?  Yu go home and sleep lah okeh?  Membuat baja najis mata lebih berhasil dari membuatkan ko memahami keadaanku yang kecil [ehehehhem] ini.

[pause] [throat clearing] ...Well...  [eyes rollling]  Okei...

Nah!


1/  Aku.Filla.Nie 
[http://kasihaleeya.blogspot.com]

Silalah sila pi baca entry dia: Paris Hilton's New BFF....

Gila aku tak tahan baca.  Oleh itu ini page aku dedikasikan pada ko.  Ayat 'sanggup mati demi' tu yang aku TAK TAHAN tu!  <----- Frasa tak blei blah!

**Pensan**

.............................................................................. 

[http://bapak-gulagula.blogspot.com]

Entry dia yang ni adalah macam boleh makan berulang: Cubaan Memondankan Aku

Aku pilih ni sebab this was one of the first entries I read from him.  Pendek.  Manis.  Ayu je.  Macam Lisa Surihani.  He he.

.............................................................................. 

[http://lifeisbydesertrose.blogspot.com]

Minah ni ayat semua memang tak blei blah.  Jangan khuatir...  Sebab dia adalah seorang loyer buruk bertauliah.  Dalam bebanyak entries straight forward dia, aku pilih ni sebab ia adalah sangaaaaaat bermakna dan membantu.

Silalah sila pi baca entry dia yang ni: Khas untuk lelaki 

*dush dus*  Apa?  Terasa ke?  Haha.

..............................................................................  

[http://jumiejumie.blogspot.com]

I just got this link like...  bila ek?  Kelmarin kut [??] from my sister.  Memanglah...


..............................................................................  

[http://darkstormyloopy.blogspot.com]

Ni penulis dia Mat Salleh.  I bumped into this blog by blog hopping and he's hillarious.  Gilos.  Takde tipu punya. 

Kenapa?  Tak pecaya ke? 

Sila jangan buang masa aku dan pi go read this: Fight

..............................................................................  


Over and over ~

With love,

2 comments:

Anna said...

Aku suka no. 4, kelakao.

Nadia Is Cute said...

Itu, memang klakar pun. Haha.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails