There was an error in this gadget

Wednesday, February 16, 2011

warrrrggggghhhh...!!!!

Watikah hari ini adalah...

Aku adalah sedang berasa amat tertumus.  Sungguh tertumus especially bila pagi tadi I felt so numb tanpa sebab.  Aku adalah insan kerdil yang telah dijadikan begini untuk menjadi special bagaikan debunga kaler pink di duri-duri tu. 

Kerja rasa macam nak terlangkup.  Apa yang aku buat hari Senin hari tu?  Entah.  Macam takde apa je yang masuk except foloap documents yang tak lengkap je.  Tapi hari ni sekali...  Rezeki masyuuuuuk...  Berguling-guling ia masuk.  Satu demi satu.  Seorang demi seorang.  Email demi email.  Dokumen demi dokumen.  Aku demi moore.  Eh tak.  Bukan eh?


If you really know me, you'd know what I'd want from this whole photo...

Perasaannya adalah agak tragis serta lahanat.  Memanglah macam Moon kata.  Kalo dah namanya Virgo, dia adalah samaada tak ada apa langsung; atau pun semua datang one-shot.

Ye.  Benar.

**Nanes**

Demi cintaku pada mu,

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails