There was an error in this gadget

Friday, April 1, 2011

433 blogs for 356 days

Watikah hari ini adalah...

For 356 days, I have posted 433 blogs.  Amazing tak aku ni?  Haha.  Perasan.

So my boss left semalam.  No cradling scene involved.  Tiada siapa yang pensan mahu pun nanes sampai muntah.  Mandangkan kami-kami adalah virgos, we kept to the objective sahaja.  Bosan ke?  Tak bosan lah.  Macam kematu tiada emosi je.  Bukan kami buta hati.  Kami still optimist yang it would not finish just yet. 


Vomit kalerful
Duka lara berdarah renbo


Dalam pagi ni jugak ada rasa nak termuntah.  Sebab semalam I had to leave and just chuck my stuff as sukati as I could.  Dah malas nak pikir.

And as the time proceeded, I just got myself a new boss.  So Alhamdulillah masih ada rezeki di sini.  And double Alhamdulillah, new boss will move in this office.  Maka dengan ini, I'll just need to clear whatever is pending into files and boxes and not required to move out.

I need to clear up stuff so I'll log in later. 

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails