There was an error in this gadget

Thursday, May 19, 2011

Ahahaha

Watikah hari ini adalah...

I know I haven't written in a long time.  That would mean there are too many things that is happening or, aku sedang tak stress.  So...  Apakah maksud itu...  Sedangkan my daily staple reads pun tak terbaca.  Own blog page pun kekadang tak terbukak. 

Eee.  Kenapa macam tragis?  Macam lelagu pop rock cintan tahun era late 80's/90-an yang aku dok kedengaran sepetang tadi?  Eee.  {shudder}  Ia cuma mengingatkan aku of bad hair, bad makeup and awkward half-way boys.  Oh.  All of that with loose button up patterned shirts with ties in tights.  Ahahaha.





 
How did I come from that era?  Boleh tak tanak ngaku?  Boleh kut.  Bikos I was very American Top Ten and Solid Gold girl.  He he.

Okey la dah.

2 comments:

Faerie_Princess said...

ohh.. x nak ngaku eh... alaa. american top ten n solid gold tu sepesen jer dgn yg sini nyer hehehe
aku dua2 layannnnnnn

Nadia Is Cute said...

of kos.
bekos ai spesyel yuuuu... [juih]

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails