There was an error in this gadget

Tuesday, June 14, 2011

Eh

Agaknya sebab hari semalam adalah agak tehapa-hapa, blog entry ni tersangkut.  

Nah.  Hambek ler engkorang.

>>>>>> 

Watikah hari ini adalah...

Today is Monday.  Not a chance to be sengal.  At least not today.  And at least, not by choice.

We just moved into a new facility.  Grabbing every other little thing here and there.  Glitches here and there.  Just move it, move it.  Aku punya network sesaja entah dah berapa kali offline.  Then today la jugak claims menatang tarikh mati [deadline sebab dah final day] and some other things yang telah di tarikh matikan hari jugak but I depended on my network and inbox and internet...  Oh.  Yang terakhir tu ada sikit bohong.  Itu yang terakhir, aku perlukan for the sake of my insanity. 



Anyway.  I have been observing the last couple of weeks.  Power, money and fame can change people.  Family and relationships are a lot more important than all that.  And money senang-senang je boleh memporak-perandakan hubungan adik-beradik, family members yang terdekat dengan extended family.  Kalau kawan, boleh putus tapi family bloodline kenot cut big or cut small bikos blood same red kaler.  If you cut yourself big, you can die.  So no nid to try.

Dah la.  Aku dah pening.  Sekejapan je dah 4:49pm. 

Otak aku rasa bengkak je ni.  Jap jap berpinau.

Entah.

Babai.



No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails