There was an error in this gadget

Wednesday, June 29, 2011

Jalan-jalan Cari Breakfast

Watikah hari ini adalah...

Pada suatu hari, kami telah pergi mencari breakfast.  Ayah Long kata, mari pergi ke tempat jejauh sikit.  Dekat-dekat macam letih.  Oleh itu kami telah beransur 34 kali lalu bawah tunnel kat Bukit Kiara tu sebab kami adalah sesat barat.  Dah namanya pun orang datang dari luar negeri.  Macam makhluk asing.  Pening.  Tol pergi balik U-turn tu sesaja dah boleh beli 2 Happy Meal. 


Abang Long bersama kazen Maia.

Cik Adik dah panas bontot

Trust my son to do this!

Makin teruja nampak nya kan?  Takpe lah.
Balik nanti kita cuci rambut okeh...


Abang Ngah hensem boy

Kaki anak-anak

Tak habes lagi rupanya dengan kekotak tu

Adik tengok pun takde perasaan.  Nampak sangat
kerap benor Abang Long macam-macam.

Phee-weet...  Siapa yang manis itew...

Ikan koi di luar pagar

Ambil galah tolong jolokkan

Saya budak baru nak pergi skool

Tengoklah gambar saya dengan Kakak Riana.
Okeh.  Pantun dah habes.
(Awak tak perasan ehhh..)

Cik Adik ngan Kakak Maia

"Atek mayle" (Adik smile)

Dah ambik gambar berduduk, ni, berdiri pulak.

Love u'olls!

Love u'olls again!

Kakak Riana, Abang Long, Abang Ngah, Kakak Maia

Posing bagai nak rak you...

"Yooou are my brother... My bestfriend forever..."

The kids

We are family

Nota kaki: Aku buruk gila okeh.  Maafkanlah sekiranya anda tetiba terkejut lalu jatuh kerana pening-pening mengakibatkan sawan buat 5 saat terakhir mengscrolldown blog ni.  Ampunkanlah. 


No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails