There was an error in this gadget

Friday, July 1, 2011

Helping on a new mom with cancer patient

Watikah hari ini adalah...

Sempena hari Jumaat ni, I saw one particular entry on .aku.filla.nie. which I think I should share with you.  A patient with cancer that would be thankful for some support.

Friday, July 01, 2011


Kisah Sedih Pasangan Norma dan Talib..

Hari nie ada special entry sikit...Aku sendiri tak tau nak start dari mana dan nak start macamana..

Kalau korang perasan sorang blogger nie.. nama dia Moon.. dia antara kawan yang terapat dengan aku.. dan kalau korang follow blog Moon.. korang mesti tau masalah yang dia dan keluarga tengah hadapi sekarang.. Sebenarnya Moon dah puas fikir panjang samada nak buat benda ni atau tak perlu... so sebagai kawan, aku rasa takde salah pon kalau Moon nak teruskan niat dia.. yang penting dia tau niat dia ikhlas...
Adik ipar Moon menderita menghidap cancer... memula aku dapat tau.. aku pon macam terkejut jugak.. sebab adik ipar moon nie baru jugak kahwin.. lepas tu mengandung.. dan Alhamdulilah selamat melahirkan bayi lelaki yang comel dan sihat.. kita panggil je dia Norma ye.. so, selepas Norma melahirkan anak pertama dia tetiba jatuh sakit.. aku ingat lagi masa tu Moon kata ingatkan penyakit misteri.. siapa tak sedih? orang lain selepas melahirkan anak, gembira menyambut kehadiran orang baru.. lagi-lagi anak pertama.. buat yang ada pengalaman manisnya memeluk anak pertama mesti faham bahagianya rasa tu..

Please read on more by clicking on: http://kasihaleeya.blogspot.com/2011/07/kisah-sedih-pasangan-norma-dan-talib.html


Sumbangan ikhlas boleh dibuat kepada:

NOORMAWATI MOHD RASIF
CIMB Acc No: 01.0700.6867.7528


Thank you.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails