There was an error in this gadget

Tuesday, July 5, 2011

Watikah hari ini adalah...

Tribute to Galeri Lia Cantiq

 
I spent the morning looking for (berdehem) kuih.  Itu, anda sudah sedia maklum.  Then masalah pula sebab tiada crockeries in this block.  So finally ada la jugak rupanya and telah ku cuci dan dikeringkan satu persatu.  Dan satu persatu itulah aku bawak masuk ke dalam bilik miting mengikut susunan dengan cuaca bilik miting tu macam kita tengah miting kat luar...  Then I realized. 

Kenapalah aku menyusahkan diri sendiri sesangat...  Kenapalah dari tadi tak terfikir nak mintak tolong driver pi belikan air kotak je? 

*Aih* 

Habis dah sejam tu mencuci. 

Hmmm...  Takpelah.  Dah namanya pun kerja.  Ada usaha.  Walau tiada hasilnya.  Kecuali dah tau dah mana nak carik cawan lain kali. 

(Berguling ke bilik miting)

PS: Gula kuih keria dah cair. 


 

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails