There was an error in this gadget

Wednesday, August 3, 2011

Buffet @ Grand BlueWave Shah Alam

Watikah hari ini adalah...

Nah promo kat Grand BlueWave kat u'olls...

  • Offer price of RM65++ bagi hari pertama hingga kesepuluh Ramadhan.  Normal price is RM85++.
  • Diskaun 50% bagi kanak-kanak berumur 4 hingga 11 tahun. 
Macam sesuwai untuk yang baru bercinta dengan ibu-ibu mengandung anak pertama.  Boleh melahap tanpa mengira anak.  RM65++ je tu.  He he he.  They even got hidangan istimewa setiap hari.  Nah.  Janganlah malas wahai anak.  Iqra'.  Bacalah.

Kalau nak lagi besar, click on the picture.

Dah pergi tu, jangan lupa bawak akak.  Bulan ni lah bulan paling mulia untuk korunk [e.getik] bermulia-mulia.  Percayalah korang takkan nyesal bawak akak ke sana sebab akak pandai makan.  Cuma laki akak la kut nyesal sebab bagi akak ikut korang pigi makan BUFFET......

LOL.  Dah.  Pi buat kerja! [atau reservation, ai folo yu okes?]


http://watikah-nadia.blogspot.com/

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails