There was an error in this gadget

Tuesday, October 18, 2011

BK Grilled Chicken

Watikah hari ini adalah...

Hari tu gi Burger King.  Jarang tu akak nak dapat makan.  Laki ai pantau ai yuuuuuu...  Yu kesian tak dekat ai?  Haaaaaah??  Yu tak kesian kat ai?  Yu tirok tawww...  Ai takmo kawan yuuuuuu.... *mulut juih*

Anyway, diorang bagi flyers yang mana aku rasa begitu seronok melihatnya, selain dari ia terdiri dari pelbagai jenis warna yang begitu mengujakan dan kualiti kertas yang best sekali.  Warna-warna yang menarik begitu fantastic telah membuatkan aku mau membuat order 5 hari berturut dan 3 hari in advance.  Hahaha. 

Oleh itu, aku nggak mau keji sendirian loh.  Mari aku hasut ko...  Ko kelik hok gamba tu, nanti gamba tu jadi besa.  Pastu nebeng la lelama tengok mane yang suke.  Kalau dah beli, mu jangang makang sorang.  Nanti gemuk.  Ye lah kan?  Tulis tu kena beli 3 burger.   





Selamat menjamu seleraaaaaaa!!!!!


No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails