There was an error in this gadget

Friday, June 15, 2012

Jemari @ Seksyen 7, Shah Alam

Watikah hari ini adalah...

Ada kedai makan baru dekat Seksyen 7 Shah Alam.  "Seksyen 7 mana" kan u'olls nak tanya? 

Seksyen 7 ni dah berapa besar je dah beranak jadi entah berapa riban traffic light.  Kalah Seksyen 14 tau... 

Eh.  Ai toking about Seksyen 14 Shah Alam ek.  ...What?  Yu dono wer it is?  Yu stay here so long oso dono where Seksyen 14 Shah Alam is?  Aih.  What la yu.  Yu know where the bangunan Maybank, Grand Blue Wave, DEMC?  Now, THAT is Seksyen 14 Shah Alam. 

Okay let's go back to topic.  There is this shop nama JEMARI.  Letaknya dekat area JAKEL Seksyen 7 tu, which is about near the pintu alternative nak masuk UiTM Shah Alam.  Other landmarks would be Petronas, Old Town White Coffee, Wong Solo, Secret Recipe, Gulatis...

Exact location is...  opposite of Papa Rich (sederet dengan kedai ikan bakar Sekinchan tu). 

We discovered the shop by chance.  I should've taken a few more photos of the ambience.  Tapi yang sempat, ambik gambar mekanan je.  Food orientation is Asian more to Thai influence.  Serving is good.  The heat, the spices are all like how it should be.  Meaning, kalau pedas dia should be that pedas, then, it is.  At least that's what I think la.

I had Kuey Teow Tom Yam.  If it's Kuey Teow Tom Yam that I want, mesti aku teringatkan Jemari.  Cukup masam, cukup panas, cukup rasa.
Kuey Teow Tom Yam at JEMARI, Seksyen 7, Shah Alam



Then a friend had Mee Hailam.  I rasa kuah, it should be tasting sedap juga.  I couldn't taste it correctly la kan sebab tom yam tu dah agak overpower lidah aku rasanya.  But, she finished it.  Sedap lah tu kan?
Mee Hailam at JEMARI, Seksyen 7, Shah Alam


The harga-harga range from RM5.00 - RM12.50 lah for main course macam ni.  So I think the price is okay.  It is acceptable dengan the food presentation lagi. 

Good to try!

Nadia.Is.Jemari

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails