There was an error in this gadget

Tuesday, December 2, 2014

Tercurut

Watikah hari ini adalah...
 
Boleh tak untuk tiada sensorship di sini hari ni?  Entah kena rasa mulut ni nak mencaaaabai je.  Vokab feveret hari ni dari pelbagai bahasa semua menjadi.  Mencurut-curut menjadikan hari ini begitu ceria buatku (aw so sweet). 
 
E.  Nak muntah pun takde reason nak muntah.  Nak marah marah pun macam...  entah.  It's so renggang dengan apa yang dialami sampaikan you dono oso what or where to pinpoint.  Very the saikedelik.  Very the fleeting floating sampai aku tau engkorang sendiri pun frust tak paham apa yang aku cuba sampaikan. 
 
Soalannya, ada ke pun aku nak try sampaikan apa-apa?  Mesej tak berisi.
 
Dah la.
 
Maybe I just need a hug.




Nadia.Is.Pissy
 
 
 
 
 


No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails