There was an error in this gadget

Saturday, September 5, 2015

Kelab Bintang Malam



Mak tengah tunggu Abang Ngah balik kelas. First time lah dia bersungguh-sungguh nak masuk kelas ni. Nasib baik jugak dia haru Papa. Kalau tak memang ai stresses yu...

So today is his first class dalam bangunan yang macam dodgy sikit (makes you kinda know siapa yang manage bangunan tu - cam sedih). Nak balik, it's just sejam. So merayap la kejap pegi tengok buah lah, kononnya nak cari breakfast beef strips la - takde stok hari ni maka Mak kecewa...

Ingat nak pi minum kopi tapi Abang Ngah nak sebut dia pun nak juga. Tapi Mak dah go around in circles. So Mak sampai gak kedai kopi tanpa membeli kopi, tapi beli air lain. Dah separuh gelas disedut baru lah teringat. Mak tengah makan jamu. Habislah pantangnya. Dah macam serupa tak payah makan je ni. 😐 Oh tidak. Salah icon. Muka Mak dah jadi macam ni 😑.

...tapi dah tinggal separuh. Mana boleh membazir? Lagi pun, dah alang-alang menyeluk pekasam, Mak bagi je la sampai habis. Kan?

Hahaha.

Okay. Time to walk back to Dodgy Building.


LinkWithin

Related Posts with Thumbnails