There was an error in this gadget

Thursday, January 7, 2016

Brain Rerouting

Watikah hari ini adalah...

Sekolah dah bukak. Semua pun dah settle. Tahun ni Mak takde nak posting gambar anak pi sekolah. Amik gambar pun yang bukan-bukan je. Celebration yang agak moderate.

Apa-apa pun, Mak ngantuk tahap gaban.

Satu mug kopi + kopi dah habis. Buat aku rasa mengantuk lagi tu ada lah.

#sangap
#schoolreopens
#MakPunKeSekolahJugak

*garuk kepala*

*pandang kerja kat meja opis ni*

(apa la yang aku nak kena buat ni...)

((brain disconnected))

(((rerouting)))

Perggghhhh.  Tak ke mana ni.


Mak hari ni, lek-lek (relax) jo. Tido macam angkasawan.
Tido duduk, penuh dengan penipuan semata.
Entah nak kabur pandangan siapa pun aku tak tahu.


Conclusion: 
Hari ni Mak tak nak rari-rari (lari-lari) memana. Mak pun terlupa besfren Mak kaler brown dah balik ofis. Lama besfren Mak tu cuti. Mak kira-kira hari pangkah-pangkah macam banduan kat dalam jel menunggu dia balik ke pangkuanku. Jadi today nak pi makan dengan dia. Mak boleh rari-rari dengan dia nanti. 

Cuma mungkin Mak kena tido 5 minit jap sekarang ni. Ye kot.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails