There was an error in this gadget

Wednesday, February 3, 2016

I Kenot Believe It

Watikah hari ini adalah...
 
I can't believe I felt insulted when Fazura said she dreams of recording with Sia. Boleh ke?  Tetiba pulak benda ni trigger sendiri when I tried to play offline songs and Alive by Sia came out.  Just because aku rasa yang just because someone is born naturally beautiful with curves and flatness in required places, that doesn't mean they can do whatever or say whatever they want.  Pada hal itu hak dia pun nak cakap macam tu.  Cuma level singing dia tu memang tak boleh pergi la.  Kalau dengan Dayang Nurfaizah pun ko tak boleh setaraf, ni kan pulak Sia. 
 
Confidence can kill you sometimes.  Enabling you to do things that you are not very good at.
 
Apa-apa pun Rich really brought on lagi Hancur tu. You can feel the story he's telling you. Then someone comes and messes it up.  Then Rich saves it again.
 
I'm just so sorry.  Every time the song comes on, I can't help cringing every time she sings.  Only her intial "Woooo" je yang boleh masuk.  Yang lain tu, entahlah.  Aku ni pun memang jenis 'Feel' person. Jadi, begitulah.
 
Well anyway, Mak ngantuk gila. But it's only 9.05am.
 
Melampau betul.
 
Kthxbai.
 
 
 
Nadia.Is.EmosiSikitPagiNi
 
(tehapahapatah)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails