Selasa, 31 Mac 2015

Pre GST Posting

Watikah hari ini adalah...

Lama dah kut tak menulis.  Nak kata tak update, blog Mak banyak.  Worang je tatau mana satu dan dimana.  Elok la engkorang tatau semua.  Sebab nanti susah semua-semua tu Mak kena update setiap hari.  Macam la orang takde benda lain nak buat kan...

Let's see...

1. My Melissa has finally began to split.  I am very sadden by this.  Sebab flats Melissa takde lain yang macam terletak je kat kaki Mak ni.  I have wide, fat, kembang, membuak dan melimpah jenis kaki.  So, payah sikit nak cari pesen kasutnya yang sesuai.  Sebab bikos of my foot shape, I need something yang practical i.e. not suede, rain friendly, comfortable, one design fits all baju.

2. I have gotten more sleep than I should.  Akan tetapi, I am not sleepy now.  So maybe that means memang aku dah tertopup tido tu cecukup over the past 3 weeks.

3. Weather hasn't been good.  Yang memang darah tinggi, apatah lagi.  Makan ubat pun masih sakit kepala.  Tu kot yang tido je.  --> Keep Calm and Tido.

Ok tu je.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails