Khamis, 7 Januari 2016

Brain Rerouting

Watikah hari ini adalah...

Sekolah dah bukak. Semua pun dah settle. Tahun ni Mak takde nak posting gambar anak pi sekolah. Amik gambar pun yang bukan-bukan je. Celebration yang agak moderate.

Apa-apa pun, Mak ngantuk tahap gaban.

Satu mug kopi + kopi dah habis. Buat aku rasa mengantuk lagi tu ada lah.

#sangap
#schoolreopens
#MakPunKeSekolahJugak

*garuk kepala*

*pandang kerja kat meja opis ni*

(apa la yang aku nak kena buat ni...)

((brain disconnected))

(((rerouting)))

Perggghhhh.  Tak ke mana ni.


Mak hari ni, lek-lek (relax) jo. Tido macam angkasawan.
Tido duduk, penuh dengan penipuan semata.
Entah nak kabur pandangan siapa pun aku tak tahu.


Conclusion: 
Hari ni Mak tak nak rari-rari (lari-lari) memana. Mak pun terlupa besfren Mak kaler brown dah balik ofis. Lama besfren Mak tu cuti. Mak kira-kira hari pangkah-pangkah macam banduan kat dalam jel menunggu dia balik ke pangkuanku. Jadi today nak pi makan dengan dia. Mak boleh rari-rari dengan dia nanti. 

Cuma mungkin Mak kena tido 5 minit jap sekarang ni. Ye kot.

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails