Selasa, 7 Ogos 2018

Tuesday, 7 Aug 2018

Watikah hari ini adalah...

I feel sooooo annoyed today. Dari pagi ni kot. 

Why does it take so long for something simple to be done? Go waste my time sampai setengah jam just to take something. Pastu jap jap nak kena check ngan member boleh ke tak buat sekian-sekian. Awak tu dah memang point of contact, kena la dah tau apa nak buat, kan? Okay, fine. Pastu paksa pulak aku ambik jugak benda tu pada hal terang-terang aku takde kena mengena pun dengan perkara tersebut. Aku ni Frodo je kan, macam PosLaju je function dalam kisah ni. Tak paksa jugak aku ambik untuk diri sendiri. Ko dah kenapa? Mak pun terus la seraya berkata, "Fine. It will sit where it is NOT USEFUL for me - dalam laci". Biyach tak Mak ni? Ko hamek. Hari ni line WiFi Mak selari sangat ngan Azwan Ali ko tau. Perasaan tu menghanj-hanj sangat. Dan korang tau apa jawab dia? "Can" Hahaha. Agaknya janji dia habis stok barang kat tangan kot. Pejad.

...Beberapa jam kemudian...

Letih entah apa kot aku dah buat hari ni. Juggle meeting arrangements. Forgotten redi about hal siang tadi. Ni, macam nak aiskrim lewlian Mekdi je. Tapi... penat dah sampai menusuk ke mata. Jadi the question is now, boleh tak aku drive balik rumah dari opis ni? Hahaha... 

Observation: Ramai pulak yang datang ofis pakai bawal kilat-kilat. Teringin pulak aku ni. Teringin kan... walaupun tudung kat rumah tu dah ambik berapa bahagian lemari tu pun aku tak tercerita. Tak payah lah cerita. Kita sedar diri je la. Nak pakai tudung bawal, tudung kilat-kilat, tapi malas nak menggosok. Kan. Haha. 

Hanj ngatngat. Haha.

Okeylah. Nak balik. 

Babai.

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails