Selasa, 25 Oktober 2011

Matrixa Anal

Watikah hari ini adalah...

I'm feeling quite anal.  A bit on the soft side kinda anal today.  Don't ask me why.

For sure, pertama:  Aku dah jarang nak buat blog entry.  Bukan takmo.  Bukan tak suki.  Bukan tak rela malah tak reti.  Aku, tersadai bagaikan ayam panggung diluluh sepi ditandus ombak yang mendatang.  <--- Jangan ditanya apakah misteri astakona itu.

Kedua: I have no time to catch a glimpse of other blogs that would usually cheer up my morning.  Ala ala my special kofi mate la gitu.  Musim mengawaaaaan...  *mulut juih*

Ketiga:  Aku boleh merasakan awan-awan stress ala ala cam citer Keanu Reeves yang ada menatang bullet tu.  *langak* (...Apakenamenyemenatangcitertu?)  *langak*  *lap mulut*  Tapi ku tepis macam citer Jackie Chan.  *hiah!*hiah!*hiah!*


Keanua Reserve as Matrixa

Keempat:  Okeh.  Dah takde idea dah.

Moral of the story is semuanya perkara yang berat otak je.  Stress kat ujung punggung.  Jenih yang nak terkincit kat situ pun cam dah tak kesah dah sebab, ada aku kesah?  Haha.  Ngok.  Apakah ko ni Nadia.  Adakah ko sebenarnya sudah mounting up stress to the gaban?  Yes.  I think so.  Bikos now sadenli ai just remembering to running back to one anak raja so that ai can get my work done, ekceli.  Ekceli, ai goat many things you see bikos ekceli, this is my profession ekceli.  So ekceli, life is laik dat samtaims.

*Lempang diri sendiri*

*Bergulinglah kau dari sini* 

*Pergilah kau menghempukkan badan ke jalan yang benar kerana sesungguhnya, ia penuh dengan kebenaran*

Sekian buat dirimu, dari dirimu sendiri.

Ko memang tak bleh blah minah!

*rentan*

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails