Rabu, 7 Disember 2011

Live dari Lumah

I'm home, on leave for the boys. Diorang baru ni berkhatan. Long story. Nothing that has got running off ke ladang getah ke gitu. Itu tiada namun, long story. Akaks citer another time k.

Ni tengah nak tidokan Cik Adik. Satu keje la kalau aku yang nak kena tidokan dia. Macam-macam discussion politik yang dia nak ketengahkan. Haish.

Cik Adik sekarang ni semakin tegap. Mak rasa macam... Tak nak dokong dia. Mantap. Nanti takut Mak tombang.

Ni dok sibuk nak susu. I am making very the dek je ngan dia. Tadi masa orang bagi makan, dia tak nak makan. Tak boleh ke tido je, budak kecik ni? Kalau Papa dia suruh, laju je terus lelap dalam masa 5 minit. Papa tak turunkan ilmu alam itu pun kat Mak. Mak nak lotan Papa.

Runsing aku nengok dia ni. Baring, berdiri, melekap kat dinding, golek kat katil. Ni bakal ahli gimrama negara ni. Heh.

Ah. Dahlah la ya. Babai.

Nadia.Is.Terbaring

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails