Isnin, 25 Jun 2012

Bila Senang Terjaga Dari Tidur

Watikah hari ini adalah...

Eloknya bila senang terjaga dari tidur. 

Ada susah juga kalau senang terjaga dari tidur. 

Lagi annoying bila terjaga tu disebabkan oleh terjaga dari bunyi email masuk dalam Blekberi. 

Tapi cemana lah kan... 

Kalau silent, nanti important emails/calls/text messages tak terlihat.  Dah la sekarang ni pun bila orang hantar message aku tak perasan sehingga ia menjadi messages yang berbaur apset yu....

Then again, haruslah aku mencari jalan untuk menyelesaikan perkara ini.

Sungguh durjana ko Blekberi... 

Tsk.





Bikos...

You can't live with it
and
you can't live without it!


Nadia.Is.Comel

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails