Gadget

Kandungan ini tidak tersedia melalui sambungan tersulit.

Rabu, 1 Ogos 2012

Banks and Monies

Watikah hari ini adalah...

Semalam, kelmarin sebenarnya aku terasa macam disoriented sikit.  Bila nak balik baru perasan yang jerebu was bad.  I don't know apa relevant dengan jerebu, but so far kebetulan bila je jerebu, aku adalah seperti disoriented.  So end result kerja tu memang jadi macam pening-pening. 

Then today I did all the banking...  And I haaaaateeee CIMBClicks...  Sungguh tidak stabil ok, hari ni.  Dah la aku memang cam pening-pening dengan haze.  Pastu pening-pening dengan surat-surat lama, bil-bil tertunggak, dengan asik kena keluar masuk back front refresh internet banking tu.  [Oh seriously ai kenot imagine apa nasib bila kena tukar Affin Bank jap lagi]

Yes, the salary bank will be changed to Affin.  So far, I am very much happy dengan internet banking CIMB.  Sebenarnya, it is better off than Maybank.  Dengar-dengar pun orang yang memang ada Affin account, memang tak boleh diharapkan sangat with their internet service. 

Entah.  Dah citer pasal bank, engkorang dah tukar duit raya belum?  Hihi.  Saja nak bagi u'olls melompat jap.  (pause)  Dah penat belum? 


Duit Baru





Banyak, kan benda nak kena settle kan sebelum raya?  Sebab nanti raya, cuti panjang. 

Ok lah.  Otak I dah penat.

Babai.



Nadia.Is.Comel

2 ulasan:

mizzura berkata...

baru tadi member bagi pegang duit rm20..bila letak sebelah sepuluh ringgit lama nak sama..nanti ada yang tersilap bagi plak..hehe..

Nadia Is Cute berkata...

So baik bagi singgit je supaya tak konfius. He he.

Tapi ada jugak berhasrat nak tukar RM20, untuk sesaja je. Tanya opismet yang tukang arrange tukar duit raya, nak tukar sekeping je boleh? Dia jawab tak boleh. E. Tak baik. Takkan sekeping pun tak boleh... Hihihil

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails