Gadget

Kandungan ini tidak tersedia melalui sambungan tersulit.

Jumaat, 6 November 2015

Langkawi Island

Watikah hari ini adalah...

Lama dah I tak post personal pictures (sebab hidup Mak personal sangat).  But I found some photos this morning while mengombahing files in the ponpiter (computer).  So this is #ThrowbackThursday for me on a Friday (coz I actually baru realised today is Friday [bongok perasaan ittew]).

We went to Langkawi around this time last year.  Stayed dekat Langkawi Lagoon.  A long time ago (8 tahun dulu kot) when we traveled to the island, we stayed dekat Langkawi Lagoon juga.  But when we went last year, I suppose no maintenance had been done lah throughout our absence when we asked for the water chalet.  Apart of that, the previous guest yang tinggal dalam bilik kitorang tu had actually boiled susu anak dekat dalam water boiler tu so it was very uncomfortable lah.  Berbau, melekit, rasa unhygenic...  Kita minta tukar bilik and got the upgraded newly furnished rooms instead.     

But I didn't take the photos of the room.

What I have is gambar of the view that we have.  So it was sepetang with the kids at the beach.  I love the fact that it's walking distance je.  



The view is the cantik and calming.  It smells like the sea - salty.  I appreciate that sebab some beaches sekarang ni ada yang dah tak ada bau macam laut walaupun ia adalah tepi pantai.



Treading steps mengejar Abang Long. Mak pulak sibuk sampai tak perasan diorang bawak Mak ke mana.  Masih mengagau guna phone baru jam tu.  Ingat pulak aku ni ya.



Rupanya next to it is perkampungan nelayan.  Or tempat orang sidai bot nelayan diorang.  Apa-apa pun, seronoklah sebab bukannya hari-hari dapat holiday boleh tengok perkara tersebut semua.



Abang Ngah terus berusaha kutip seashells yang mana afterwards Papa told him he cannot bring back any of them because we go to visit and preserve the nature; not to kutip any other thing balik - even if it is for Nenek; bikos Nenek tak folo pegi holiday ni.



So we head back to the hotel.  Nak siap nak keluar.  Nak pi carik makan.  Tengok-tengok apa lagi ada kat Langkawi.

And I found this:



But I tak didn't get la walaupun hati tu meronta mau...

Okay.  Just that for now.



Nadia.Signs.Out

#ThrowBackThursday #OnAFriday
#Langkawi #LangkawiLagoonResort
#FamilyHoliday
#Getaway

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails