Khamis, 12 April 2018

Ni memang post tanya sendiri jawab sendiri

Watikah hari ini adalah...


Semakin hari lately ni, semakin aku ada people issue. Aku tak paham diorang atau diorang tak paham aku? Kan senang hidup straight to the point. Ko ambik simpan je la ayat bunga-bunga cinta ko tu tanam depan rumah sendiri. Lama aku nak kena tunggu permata tu keluar dari mulut awak tu. Haih. Baik lagi aku buat kerja lain dari kena luangkan masa to wait for THAT. Langsung tak beneficial untuk aku langsung. Mak sedar la Mak ni Puspawangi. But really?? Agak-agak la... Letih tau.

Tapi kan, at least maybe aku adalah sudah semakin tua dan berumur mature jadi aku tak melompat secepat dulu. Mungkin ini adalah kerana aku sudah semakin berat. Tu sebab lompat tak naik-naik. 

Hampeh. Nak kena gi miting. Tolak balik tepi kertas-kertas bertaburan ke tepi tanpa rela.

(Kah kah kah kah kah. Tu la. Nak sangat jadi seksiteri. Semua mesyuarat diorang suruh ko ambik minit. Aku nak minute steak je. Huhu.)


Dariku,
Meredith Grey

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails