Friday, 8 November 2019

Eh

Watikah hari ini adalah...

Lama dah tak menulis. Tetiba hari ni rasa driven SAAANNGGGATTT nak tulis. Maybe sebab aku hanya tidur sebanyak 2 jam je malam tadi (don't ask me why coz I don't know whyyyy...).

Ni jam nak kena panjat pulak masuk blok sebelah. Nak sampai sana cam, risau je aku tertidur on the way ke sana hahaha. Mestilah kita risaukan keselamatan diri sendiri. Kita jugak yang kena jaga diri sendiri pun kan. Ek eleh emo pulak tetiba... Tapi macam kena je pergi sana sebab benda nak kena submit hari.

Aaah apa barang aku eksesais pepagi ni... Macam sambil tu nak kena pi carik kopi je. Haha. Tetiba cam tak pandai nak bancuh kopi sendiri pulak. Haha.

Ah sudah lah.

No comments:

Eh

Watikah hari ini adalah... Lama dah tak menulis. Tetiba hari ni rasa driven SAAANNGGGATTT nak tulis. Maybe sebab aku hanya tidur sebany...