There was an error in this gadget

Tuesday, June 23, 2015

Ramadhan Works

Watikah hari ini adalah...

Sempena Ramadhan ni, anak-anak participate dan anticipate sangat berpuasa.  Walau pun hampir tak larat, diorang complete kan jugak puasa seharian.  So far, tiada yang dah tinggalkan puasa. Alhamdulillah.  Aku ni je yang tehapa-hapa.

Semalam migrane.  Hari ni cramping.  Selain dari itu, tak jumpa henbeg.  Tak jumpa kunci kereta. Tak jumpa cemin mata.  Naik atas turun bawah.  Korek la henbeg tu teruk-teruk.  Tah memana tah jumpa barang.  Cemin mata ada kat lantai sebelah sofa.  Kunci keta kat atas kabinet kat dining hall terperosok dengan benda-benda lain.  

Oleh sebab aku lambat, aku pun slow je la drive pegi kerja.  Dah lambat dah pun.  Biar je la lambat.

Okay lah.  Bye...

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails