Gadget

Kandungan ini tidak tersedia melalui sambungan tersulit.

Khamis, 12 Ogos 2010

sakit gigi ni

Watikah hari ini adalah...

I am having a bad toothache.  Namun kerja yang ada ni adalah mengkoling-koling edibadi yang mana ia adalah sedikit rengsa nak buat in this condition.  Lebih mau mengambil air batu dan sondol muka kepadanya.  Itu adalah sangat mau.  Kerana toothache ini ada masanya membuatkan aku seperti mau membaling sesuatu.  Aku juga telah memohon agar ditumbuk oleh suamiku agar hilang kesakitan ini.  Itu bukan request memain ye kengkawan.  Selagi korang tak kena, you'll never know how it feels like.

Saya mau nanes.  Kol banyak klinik.  Ada yang boleh buat.  Ada yang tak boleh buat.  Ada yang tiada x-ray.  Ada sangat mahal.  Ada yang harga okei.  Finally bila dah shortlist, non are free today.

Nak menjerit pun tak ada mood.

Dah lah.

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails