Selasa, 6 Oktober 2015

Maju Mundur

Watikah hari ini adalah...

Lama dah Mak tak tulis.  Mak takde perasaan yang harus diluahkan ke?  Terer je bunyi - very the controllable (oh really?).  Maybe.  Mungkin jugak zaman penghinaan terhadap diri sendiri pun telah berlalu. Sarcasm pun hanya dikeluarkan mengikut demand.  Very the economic pull factor.

The haze has been pffft.  Pffft pffft pffft.  Sekolah pun on off.  Belum cerita Mak punya PMS where the hormones has gone waaaaaay crazy and made me feeling some kind of withdrawal syndrome, needing anger management, hospitalisation and needing to go on a 3-month holiday.  Selera makan pun cam haram.  Ko jangan citer la.  Mood ke laut, ke darat, ke udara dan maju mundur maju mundur begitu.  Yang paling seronok adalah orang kat rumah la.  Mengeram Mak di situ situ.  Pastu semua baling confetti, World War Z dengan segala zombie, peperangan remote control, pakaian basahan dan peralatan belajar melayang dari sana ke situ dan situ ke sana.  Mak mengeram.  "Quiet la..." 

It has been very the dreaded la.  So I, am going to go and get myself a good self-reward lunch for the effort I made in the ofis.  Supaya when I come back to work satgi, I will still be able to feeling-feeling good about myself.  (Jangan aku tertido la kan.  Hahahaha.  Itu parah.)

So okay la babai.




Nadia.Is.Beautiful (Yes, I am!)


1 ulasan:

Dewi Aja berkata...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails