Khamis, 23 November 2017

Watikah hari ini adalah...

Mak dah mula recce baju, tudung, Naelofar, Marshmellow, Oshascarf, dan segala yang ada. Mak ni dah hilang akai ka. Banyak benda lain belum settle lagi. 

But somehow tengah tengahari ni, I feel wounded. Ngapa eh? Maybe bikos... orang yang tak menjaga sensitiviti orang lain. Yeah, that must be it. But why wounded? Aku pulak yang over nak fefeelingkan mangsa kejadian pulak kan? But that's just how I feel. That's what I usually rasa pun sebenarnya.

You know... Orang yang paling brutal, kasar, kurang ajar, keras etc; are really the ones who are softest at heart. Do you know this fakta? The fakta is true. I'm living it. 




Today keluar results UPSR 2017. The standard bar cuma naik 1% je compared to last year. Dah takpelah. Yang penting tu EQ anak-anak. Yang membabitkan mencapai expectations diri sendiri dan keluarga diorang.

Alahai anak-anak. Kalau awak senantiasa cemerlang, please be humble and stay, review periodically on your humbleness. Kalau you tidak cemerlang and have to try, it's okay. It only builds you in dimensions that other people don't get. At least you'll know you'll try harder next time kan? And you're built not to give up. It's different dari orang yang sentiasa cemerlang. You tak putus mencuba. So when you fall, it doesn't hurt as much to compare with kalau yang always on top ni kecundang.

You get what I'm saying? Paling penting for me is you are humble, and you have EQ. Be compassionate. That's what lacking in this world. And that is what's needed in this world.

Oklah. Babai.

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails