Rabu, 13 Februari 2019

Benam

Watikah hari ini adalah...


Small things can trigger me. I feel so like this right now. Benam perasaan dalam-dalam. Imagine benam diri dalam air. Sebab benda bongok telah membongokkan aku seminggu dua ni. And of course, pepagi buta ni. Buta ke? Ke aku yang hati buta? Buta hati? Eh tak koooot... Mak ni empath. So memang tak boleh overloading. Nanti like an elevator, bila overload dia bunyik "TEEEEEEEEEEEEEEEEEEEETTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT". Pastu dia gegar sikit, tapi tak crash sebab orang pandai, they will keluar dari lift tu. So aku kena pandai tolak apa yang boleh. Walaupun aku merentan-rentan dalam process. 

However, it is still annoying me. Bothersome. Macam nak kena balik rumah tidur dalam-dalam. Fold the feeling so small to be the tiniest paper crane and fly into Ragnar Lothbrok and Lagertha's love story of S1:E1. 

Above all, I feel the need to throw a fit, then put myself in a corner and cry. 

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails