Wednesday, 10 July 2019

Something Lah

Watikah hari ini adalah...

I buhsan.

I have Instagram tapi I don't really enjoy it. Visual sangat. So I store my photos in there that I don't want to share in Facebook. Kenapa berbeza? Sebab FB is about me free and easy. Aku suka baca articles and for me interactions adalah lebih genuine dari IG. Tapi ramai gak Onioners situ.

Teringin something else new for myself. Travel. Or maybe sebenarnya you're not really given a choice around your life. Be like, you have to do this because you have to. Sebab sebenarnya kau tak tau apa yang kau perlukan to get out of your brain, emotional, body systems. God wants you to learn something. Tapi engkau yang kengkadang bebal nak lawan. Ataupun merungut, TERmerungut kat mulut, dalam hati, dalam SocMed.

Sampai tahap ni pun aku rasa macam nak merungut tau sebenarnya. Tapi tak tau nak komplen pasal apa. Cuma rasa cam nak komplen. Macam tak reti nak mensyukuri rahmat langsung kan hahaha... Entah. Mungkin nak ada progression in life. But I know it's getting there.

Maybe I just need new glasses.

Ye lah. Itulah dia.

No comments:

Eh

Watikah hari ini adalah... Lama dah tak menulis. Tetiba hari ni rasa driven SAAANNGGGATTT nak tulis. Maybe sebab aku hanya tidur sebany...