Jumaat, 19 Julai 2019

Air Typing

Watikah hari ini adalah...

Computer aku tengah hang. Font option untuk Excel ada je duduk kat atas page post drafting ni. Terer tak dia punya tahap hang? Cam aku gak. Haha.

Betul kan?

Tapi ni komputer dah okay pulak balik. Cam haram je soh aku kerja memain camni. Dia nak suruh aku cuti dok New Zealand dalam camper selama 3 minggu kot. Ke dia nak suruh aku beli flight tiket sampai Burbank pi cari Ragnar Lothbrok pastu pecah masuk rumah dia, baring atas lantai bilik tido dia sambil nyanyi lagu Your House (Alanis Morisette) ni dengan penuh perasaan? Haha. Ke korang tak paham tahap psycho tu? Nanti jap, kasi kopipes lirik lagu tu sini.

YOUR HOUSE 
I went to your house
Walked up the stairs
Opened the door without ringing the bell
Walked down the hall
Into your room where I could smell you
And I shouldn't be here
Without permission
Shouldn't be here
Would you forgive me love if I danced in your shower
Would you forgive me love if I laid in your bed
Would you forgive me love if I stay all afternoon?
I took off my clothes
Put on your robe
Went through your drawers
And I found your cologne
Went down to the den
Found your cd's
And I played your Joni
And I shouldn't stay long
You might be home soon
Shouldn't stay long
Would you forgive me love if I danced in your shower
Would you forgive me love if I laid in your bed
Would you forgive me love if I stay all afternoon?
I burned your incense
I ran a bath
I noticed a letter that sat on your desk
It said:
'Hello, love.
I love you so, love.
Meet me at midnight.'
And no, it wasn't my writing
I'd better go soon
It wasn't my writing
So forgive me love If I cry in your shower
So forgive me love for the salt in your bed
So forgive me love If I cry all afternoon
Source: LyricFind
Songwriters: Glen Ballard / Alanis Nadine Morissette


Takkan la dia nak tolak cinta aku kan? Mak gojes kot. Kah kah kah...
Camni, takkan tak terkulai aku dibuatnya...


Ketika dia melihat kita terlentang diatas lantai bilik tido dia

Then he says this to me...




"Jom, kita makan dulu. Mesti you lapar. Penat kan jadi saiko..." sambil tarik tangan Mak masuk dapo.



Pastukan, nanti #relationshipgoals kitorang be like...

Camtu nanti dia tengok kita, kita tengok dia...
Kat dapur, kat bawah rumah, kat atas rumah...
Dalam keta... Pastu eksiden sebab tak tengok jalan haahahaaa


Hey, #jangankecamsis tau... Kita kena ada impian untuk menjadikannya sesuatu untuk kita kan. How do we know what we want if we can't visualize it? Hebat tak permainan kata-kata ni?

Aaaaah dongakkan kepala ke langit. Ringankan beban dibahu sebentar. Gelakkan diri sendiri. Ringankan hati ni Ya Allah. Majukanlah aku kehadapan. Biar dapat settle banyak kerja yang tertunggak or being settled too slow by me. Terlalu banyak vacant pauses in my brain because I'm really feeling foggy.

Camni camni la Mak today...

Okaylah. Sambung balik kerja.
Tengs for the distraction.
I hope to be this soon.




Taip atas angin je, kerja boleh settle! HAHAHAHAHAH kbai.


Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails