Rabu, 26 September 2012

Wordless Wednesday: Wedding on Saturday

Watikah hari ini adalah...

Sabtu lepas my husband's cousin got married.  Venue adalah di suatu tempat yang mind boggling - laman futsal!  Mind boggling, kan...  But the whole place was opened up so ada good ventilation.  The kain penghadang tu diangkat secara keseluruhan. 

It was opened up in a rectangle area.  So dari bahagian memanjang tu, diorang gantung a loooong line of tanglung bebola putih from one end to another. Then in between the tanglungs were layers of white kain flowing.  Setiap disusun straight, berganti dengan berpintal sekali di tengah.  Sebab tempat tu tinggi dan spacious, it gave a fairytale, whimsical feeling lah!  They only had to play with long stand of lampu candlesticks tu.

But macam mana pun, the best surprise they had there was...  The backdrop belakang pengantin.  What do you think?  For sure berbunga mereben...  Or pearl like backdrop...  Or...  kayu kayan...  But nope.  It wasn't one of those.  Langsung.  Ia adalah sesuatu yang amat terserlah.  They really used up whatever the dewan had.  ----->  Diorang guna PAPAN HITAM.  Yes, the blackboard.  Pengantin in white.  The backdrop was papan hitam.

The result of it?

|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
\/



SIMPLY BEAUTIFUL!



Nadia.Is.Wednesday

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails