There was an error in this gadget

Tuesday, May 8, 2012

Kuku Kera

Watikah hari ini adalah...

Awal pagi ni ada rasa sikit cam ngantuk.  Mata tak leh bukak.  Mata je la yang tak leh bukak.  Nak kena lotan ngan Papa ye...  Mak tersungit.  Lotan la.  Mak suka.

Ceh.  Pepagi lagi dah berbaur noti.  Saja nak buat engkorang eksaited sikit.  Dah namanya pun hari Selasa.  The excitement untuk menidaksukai hari Isnin dah lepas, kan?  Just giving it a little bit of boost.  Which coffee also hadn't worked for me.  Well, okay la ada penipuan di situ sedikit sebab it worked for only half an hour. 


Cik Adik and Abang Ngah recently got onto the train,
since a very very very long time ago...


Mencelah masa sikit.  Hari ni terlalu banyak berangan dan masih banyak yang harus dilakukan.

Lavyuolls!

Nadia.Is.LempangDiriSendiri

Nota: Tajuk entry adalah suatu penipuan kerana tiada kuku mahu pun kera terbabit dalam ini persembahan.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails