There was an error in this gadget

Friday, May 11, 2012

Nak Meroyan Jap

Watikah hari ini adalah...

So here I am being bored sebab the haram Sims Social won't let me get even a full upload of it before it says 'Sorry we've hit a snag' and stops there, gone through Twitter and Scrabbled myself for hours...  I got agitated. I should be reading a book sebenarnya.  But no it isn't.  Go and godek godek here and there and tetiba rasa cam nak meroyan bukan sebab sakit hati tetapi...  em...  tak puas hati?  Boleh tak?

Tapi kalau I ngumpat orang tu, dia yang dapat pahala.  Berbakul dosa aku kena pikul.  Kena mintak maap dengan dia pulak.  The thing is, macam takde remorse langsung pada hal for sure dia lebih takde life dari aku.

Orang yang takde life ni, dia akan observe dan congok.  Sama ada dia buat comparison depan mata, atau dia buat comparison tu dalam hati.  Entah.  Donch ask me what I toking bikos I dono.  I only know like saying it.  Sebab hati tak sampai nak ce.ri.ta. tentang dia.

Aih.

Why la eh?

Dah lah.  Laki pun dah balik.

Nadia.Is.Exiting

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails