Rabu, 16 Februari 2011

Tiffany - I Think We're Alone Now

Watikah hari ini adalah...



Siapa ingat minah Mall Rat ni? Time-time tu akak baru nak darjah berapa entah la kut. Yang tau mentara tu confirm TV3 dah on!  Entah tetiba je teringat nak look up for her.  Dedulo tu agak teruja tengok dia sebab rambut dia merah, muka full of freckles and I wondered how come she had them and wondered if they bothered her.  Mine, seriously do.  Freckles adalah tidak kiut bagi orang Asia.  Ia adalah benar.  Tetapi pada omputeh, sesangat kiut.  Dan aku adalah tatau kenapa. 

Lepas tengok video ni aku agak macam...  Awat asik main rambut je?  Takde benda lain ke ko nak tampar-tampar?  Rasa macam nak tampar je tangan dia tu.  Terteleng-teleng.  Tengok macam Saiful Apek pun ada.  Haha.  Ke...  Apek yang mengikut identiti Tiffany ni sebenarnya?  Kenkadang pun aku tengok kaler rambut Apek tu ada yang kaler-kaler karat sikit.  Haha.  Ada ke?  Haha.  Akak pun macam ingat-ingat lupa je.  Haha.

But then again, the concept of singing dalam malls ni macam...  setiap zaman pun mesti ada video clip dalam shopping mall.  There was Avril Levigne and that one band yang ada one-hit wonder early 2000 ka... ...end of 90's.  Tak ingat.  Tapi got lompat-lompat dalam lift capsule tu then got leloncat some more on the escalator or something laidat la.

Best tak kalau we can just walk into a store and take whatever we want for free?  Tapi bila pikir balik, I may not simply take juga.  I'm not a hoarder.  I select what I want.  I chose what I need.  If I have enough, I don't try to accummulate.  Even if you offer me nice chocolate cakes.  He he.  But if you don't finish your food, then I'll force myself to finish it up for you.  Because I kenot see food wasted.  Haha. 

...So, apakah perbezaannya, Nadia?  Entah.  I dono!

Okeh sudaaaaaaah.....!!!

Bai!

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails