Selasa, 1 Februari 2011

Motor-motor di Jepun

Watikah hari ini adalah...

Hari tu laki akak dapat sampai Jepun.  He has got this thing with motorbikes.  A few shots he got to take of the bikes masa dia ada kat sana.

We'll begin with this one...


MOTOR BEH
I dono wat model or wat not.  I only know it has got 1 handle bar
and 2 wheels that goes round and round,
all through the town...
*tepok dahi*
For elaboration mahu pun model motor, sila pi google sendiri.

-


-


-


-


-


MOTOR KOOL
I like this one.  So with character!
Kiut gila.  Hari-hari boleh suruh Cik Adik
tolong hantar Mak dia gi keje.
Hehe.  Gila apa??  Haha. 
Soooo still living in the 70s *thumbs up*

-


-


-


-


-


MOTOR CITY
Hebat.  Terer gila Nenek ni. 
Kalau kat kampung, ni Nenek pangkat gangster tau... 
[pause] 
Iye ke Nenek? 
Sukati aku je kan?
Haha.

-


-


-


-


-


MOTOR GANAH
Ni namanya, pagar cinta.
Ini motor, sangat familiar.  Lain kaler je.
I like... 
Tapi ko tengok la orang Jepun.  Elok je susun motor. 
Kalau kat sini...   Seketul motor kat tempat letak keta kan...
Letak pun kat tengah-tengah spot on tu.

-


-


-


-


-


Tapi macam mana pun, dalam bebanyak ni
[okeh la...  tau la berapa ketul je gambar ni kan...  tapi kalau ikut ukur lilit kepadatan and jarak jauh perjalanan, banyak la tu...],
nak tau which one is my favourite? 


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-

Wait for it!

-


-


-


-


-


-


-


-


-


-


-

Wait for it!!

-


-


-


-


-


-


-


-


-


-



HELLO MOTOR!

Tak tau motor siapa diorang nak sapu ni. 
Nak pi rompak bank kut?? LOL
Berbagpack...  Sambil pakek kot lagi! 
Tak cukup isi bag, boleh je guna bakul motor tu...  LOL

[~ Darling, don't angry me okeh...  Ailavyu forever! ~]


With forever love,

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails