Khamis, 14 Julai 2011

Kota Kinabalu back in 2009

Watikah hari ini adalah...

Following my post itu hari pasal Kasut Genetik, terkombahlah gegambar yang lain back from 2009.  It seems like eons ago!  2 years can be a long time.  Dah la aku ni tendency nak blog about it lambat except kalau ia adalah sesuatu yang mengenai mekanan!  Hahah.  Teruk betul.

Eniwei.  Maka dengan ni kamu-kamu dihadapkan dengan gambar tak clear sebab guna camera campur dengan phone camera.  (Yang sebenarnya aku tak ingat.  Sebab dah lama, kan?  Haha)


Ni masa kat epot.  Cik Adik tecip lagi.
Nenek pretend Nenek pun sleep.
Nenek.Is.Cute


Ni gambar kasut Abang Long tu


Kakanda ngan AT


And thought I didn't have photo of food. 
FYI, this fish was HUGE!  Ikan saja dah beratus.
Kot.  Kalau salah, maksudnya aku tipu.
Kah...  Entah.  Sebab tak hingat laaa....



Then the three boy cousins.  Abang Ngah tatau mana.

Gambar dengan Minah KK.

Then of course, bila dah lepas makan, kita jadi kenyang.
Bila dah penat melompat, kita pun tido...

Then we went for one-night stay dekat Kundasang.
This was the view from our room.


My boys

Wonderful view




*peace*


I made sure he didn't try to climb any higher than that!


Then we got to that Hot Water Spring.
It was odd that everything was made into cement
tubs and then some more got water tap running.
But the kids obviously didn't care!
Semua-semua masoooook.......!

Standing by the signage in front


You'd need to cross this river first to get to the water spring

Bikos the sungai bunyi so skeri, ini Abang Ngah sudah
trauma sebab Mak dia paksa dia pi dok situ gara-gara
nak amik gambar kat pintu masuk.
Ye.  Mak ko memang tak senonoh!

This is the main layout of the place.  We were the only ones yang
tertinggal.  Semorang lain dah jalan.  Sebab lembab.
Nak sangat amek gambar....


AT wasn't well when masa kat sana.
Poor girl.  Blisters in her mouth and throat.


Pawpaw and Cik Adik.
She was still so tiny then....
*nitis airmata hover*

Orang ramai yang ku kenal


Atok and Nenek loving ichi aler forever

Atok, Nenek dan Cik Adik
Then we tried to go for a movie

Look at how little she was then!


Cik Adik ni kiut laaa...

Gigi tumbuh dulu.  Mulut tu lambat bercakap. 
Tetapi sekaraaaanggg...  Haha.  Bercaaaaaakaaaap je!


 So okei, the end.

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails