Sabtu, 13 Ogos 2011

Jawapan Bernas

I just got this on BBM. Gelak tersiput-siput! Muka kena menten. Ai comel olweis.

"We never knew or we never learn how stupid questions we ask every single day of our routine life :)

Bila org nampak ko baring tutup mata:
S: Ko tidur ke?
J: Tak la, aku training mcm mana nk mati nnt..
...
2. Imagine ko bawa tv ko yg rosak jmpe technician sroh repair, dia mst tanya gak:
S: nk repair tv ke?
J: Tak la,aku bosan2,so sje aku bawa tv ni jln2 sini.

3. Bila time hujan kwn ko nampak ko kluar,dia tanya:
S: Ko kluar time hujan ni?
J: Eh tak la,hujan nanti baru aku kluar.=-?

4. Time ko baru bangun tidur, trus si bodo tanya ko:
S: Ko dh bangun?
J: Ish, aku tgh tidur sambil jalan la bodo!(=|

5. Kawan ko call fon ruma ko:
S: Mana ko?
J: Sini bus stop!:/

6. Diorang nampak ko kluar dari bilik mandi basah2:
S: Ko baru mandi ke?
J: Manada, aku jatuh dlm lubang jamban td! :&

7. Ko bediri tggu lift di tingkat paling bawah skali, diorang tanya:
S: Going up kah?
J: Eh tak la,aku tgh tunggu apartment aku turun bwh ni. (y)

8. Boyfren ko g ruma ko bawa 1jambak bunga. And ko lg mau tanya dia:
S: Eeeh,bunga ke tu?
J: Tak la Ling! Paku-pakis dgn kubis la ni.X_X

9. Ko di dlm toilet, pintu bekunci, ada gak org ketuk pintu n dia tanya:
S: Ada orang tak?
J: (Suara Kiut)mne de orang! Taik yang becakap ni!!! >:/:x Bikin panas tu soalan.."

Hahaha.

Nadia.Is.Pecah.Perot

2 ulasan:

Lelaki yang tetap gagah walau kuat meroyan berkata...

my perot just pecah-ed too.

Nadia Is Cute berkata...

bagus. ;D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails