Jumaat, 19 November 2010

penguat semangat

Watikah hari ini adalah...

Pada masa ini aku agak bizi.  Banyak projek.  He he.  Entah tehapa ke bendanya nak buat pun tatau ek?  Tauuuuu sebenarnya...  Aku je kuat berpura-pura kepada diri sendiri.  Itulah namanya procrastination.  Hah.

Well. 

Ada beberapa perkara musibah telah berlaku.  Sedang berlaku.  Dan seperti biasa kalau dugaan aku mendatang, dia datang bertalu-talu for me.  Itulah patternnya most usually.  Urut dada.  Ingat pesan seorang kawan.  "Dugaan you macam tu sebab Allah tau you can handle it."  Kunci mulut dada ni terus dari berkata-kata.  Dah.

Bersyukur dengan apa yang ada.
Ubat sendu jiwa.
Buat penguat rasa di dada.

I have a lot to do.

Macam konfius kan entry ni?  *sengih*  Memang. 

Haha.

Tiada ulasan:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails